25.3.2022

Päivitys 13.5.22. 
Joukkueita on ilmoitettu 3 Jukolaan ja 5 Venloihin. Molempiin viesteihin vielä ehkä yksi paikka jäljellä ja varamieheksikin voi ilmoittautua. Linja-autossa on vielä tilaa. Joukkueiden kokoonpanoista on jo erinäisiä kaavailuja, jotka elävät sitä mukaan kun kukin juoksija kevään kuntonsa paljastaa. Lopulliset joukkueet ja juoksujärjestykset julkaistaan vasta aivan jukolan kynnyksellä, saa nähdä tihkuuko jotain tietoa jo aiemmin.

*******

 

Jukola juostaan tänä vuonna Mynämäessä tai Mynämäellä. Jos aiot jommassa kummassa juosta RaKaS-joukkueissa Jukolan- tai Venlojen viestissä, niin nyt voi ilmoittautua mukaan! Ajankohta taas se perinteinen viikko ennen juhannusta. 

 

Ilmoittautumiset täältä! https://forms.gle/fPzYZjG2Vyj4Qr4t8

 

Ilmoittaudu juoksemaan 6.5. mennessä, niin saadaan oikea joukkuemäärä varmistettua! Jokaiselle tähän mennessä ilmoittautuneelle on joukkue. Jos joudut perumaan, ilmoita Veeralle. 6.5. jälkeen peruutukset on ok vain esim sairastapauksissa/loukkaantuessa tai muista pakottavista syistä. 

Olemme sopineet LuuRan kanssa yhteisestä linja-automatkasta, ja myös linja-autoon saa jo ilmoittautua! Tarkemmat tiedot myöhemmin, mutta lähtö Lappeenrannasta la aikaisin aamulla ja paluu su kunhan kaikki maalissa. Älä siis turhaan lähde väsyneenä ajamaan, aloita Juhlaviikonlopun vietto hyvässä seurassa heti Lappeenrannasta! Linja-autossa on sitten rajallinen määrä istuinpaikkoja, ja nämä paikat menee siinä järjestyksessä kuin ilmoittautuneita tulee. Linja-autoon voi ilmoittautua myös kisaturistit.

Jukolaan on varattu telttapaikat, jokainen tuokoon itselleen teltan jos sellaisen tarvitsee.

Hinta:
- suunnistus Rakkaan jäseniltä 0€
- telttapaikka Rakkaan jäseneltä 0€
- linja-auto kyyti: arviolta 30-40€, riippuu lähtijöiden määrästä
- Peruminen viimetipassa ilman hyvää syytä: Vähintään maine

Lisätietoa tulee myöhemmin, niistä infotaan rakas.netissä ja mahdollisesti myös somekanavissa. Ja nyt vaan kovaa treeniä!

Veera 
0442842730

 

Ilmoittautuneiden nimiä lisätään  julkisesti näkyville sopivin väliajoin.

7.5. mennessä joukkueisiin ilmoittautuneet:

Jukolaan

 

Jani K
Sampsa L
Oskar P
Teppo S
Tuomas H
Santtu V
Jyri T
Jussi1
Jussi2
Jussi3
Jussi4
Jussi5
Jussi6
Jussi7
Ville P
Markku M
Joonas H
Tomi K
Saul K

Venloihin

 

Veera K
Maiju M
Venla L
Anni M
Saarinka M
Martta K
Marjut L
Elli F
Anni F
Marja K
Piitu M
Maiju N
Aino S
Riitta H
Paula H
Saara U
Matleena J
Leena K
Saimi K