6.9.2021

Seuran johtokunta kokoontui 29.8.2021 jorisemaan seuramme yhteisiä asioita taas askeleen ja useammankin eteenpäin

Terveysturvallisuus on puhuttanut kokouksesta toiseen. Kävimme läpi voimassa olevat alueelliset rajoitukset ja totesimme, että seuran toiminta jatkuu aikaisemmin suunnitellulla tavalla. Tilaisuuksissa (Maanantairastit, syksyllä alkava salivuoro ja muut kokoontumiset) huolehditaan aina voimassa olevien rajoitusten ja ohjeiden mukaisesta toiminnasta.

Harrastesuunnistuspuolella kesä on mennyt tasaiseen tahtiin. Toimintamallina on ollut Maanantairastitapahtuman lisäksi omatoimirastit, jotka ovat lisänneet mukavasti viikon aikana suunnistamassa käyneiden määrää. Kokonaismäärä on kuitenkin jäänyt hieman aikaisempien vuosien tasosta. Johtokunta päätti, että kauden kolme viimeistä tapahtumaa järjestetään kokonaan omatoimirasteina.

Nuorisosuunnistuksessa on ollut vilinää. Nuorten Jukola suunnistettiin Valkeakoskella elokuun puolessa välissä ja Rakkaan väreissä juoksi yhteensä neljä Etelä-Karjalan nuorisosopimuksessa mukana olevien seurojen joukkuetta. Paljon oli iloa ja hymyä matkassa. Nuorisosopimus osoitti toimivuutensa kahdesta näkökulmasta. Se tarjosi suurelle joukolle mahdollisuuden osallistua hienoon viestiin ja samalla se antoi ykkösjoukkueelle paikan taistella kisan kärkisijoista. Ykkösjoukkueen loppusijoitus oli todella hieno 29. Korkeimmillaan viesti eteni sijalla 8 vaihdoissa 4 ja 5. Jännitystä oli todellakin ilmassa!

Seuran emit-kortit ovat alkaneet hiipua ja johtokunta on päättänyt vähentää niiden määrää seuran varastolla. Tavoitteena on ylläpitää pienempää määrää, joka riittää harjoitus- ja iltarastikäyttöön. Toimimattomat emit-kortit luovutetaan seuran jäsenille veloituksetta (1 kappale/jäsen). Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Joonas Hirveen.

Suunnistuskausi alkaa olla kohtapuolin päätöksessään. Tätä kirjoitettaessa käydään vielä viimeiset SM-kisat sprintin, viestien, yösuunnistuksen ja erikoispitkän merkeissä. Alueella on lisäksi tarjolla SK Vuoksen Eukkorastit 18.9.2021, Kouvolan Suunnstajien AM-yösuunnistus 20.9. ja Koululiikuntaliiton SM kisat Haminassa 8.-9.10.2021.

Kausi laitetaan pakettiin sitten yhteisissä tossunpesijäisissä 6.11.2021. Alustavana paikkana on Skinnarilan sauna. Laittakaa päivä kalenteriin.

 

Johtokunnan puolesta jorisi Juha