19.4.2022

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun tiedote:

Lappeenrannan paikallistoimikunta järjestää 14.5 Lappeenrannassa keskussairaalan ympäristössä koulutuksellisen yhteistoimintaharjoituksen (Syke 2.0). Harjoituksessa on tavoitteena koulutuksellisesti harjoitella mm. hälyttämistä ja hälytysviestiin vastaamista, johtamista ja viestintää, rakennus- ja taajamaetsintää sekä etsintää vesiltä ja ilmasta käsin.

 

Harjoituksen johto-, huolto- ja kokoontumispaikkana toimii Heikintalo (Kahilanniementie 5, Lappeenranta). Käytännön harjoittelu tapahtuu lähialueiden maastossa, järvialueella sekä rakennuksissa.

 

Harjoitus alkaa klo 9 yhteisellä koulutuksellisella osiolla Heikintalolla, jonka jälkeen jaettujen ryhmien mukaan jalkaudutaan harjoituksiin. Lounas on noin klo 12 ja harjoitus päättyy noin kello 16. Harjoitukseen osallistuminen on ilmainen.

 

Harjoitukseen ilmoittautuminen tapahtuu Ohton kautta 22.4.2022 saapuneeseen harjoituskutsuviestiin vastaamalla 1.5.2022 mennessä. Toivomme  vastauksia mahdollisimman pikaisesti, heti kun tiedät tulevasi tai ettet pääse harjoitukseen. Vastaathan Ohto viestiin joka tapauksessa. Mikäli et jostain syystä ole saanut Ohto viestiä ja haluat osallistua harjoitukseen, niin laita sähköpostia vapepalpr@gmail.com. Ilmoittautuaksesi ja selvitetään samalla miksi Ohto viesti ei tavoittanut sinua.

Liitteenä muistutukseksi ja kertaukseksi ohjeet Ohto viestiin vastaamisesta!