Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
16.5.2016 - 17:00
Paikka Ruoholampi
Opastus Merenlahdentie / 8 km keskustasta
(Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2015

Toimihenkilöt

Ratamestari Arto Sopanen

Ennakko

Ruoholammella on kaikkea!

Tällä kertaa Raja-Karjalan Suunnistajien maanantairasteilla on mahdollisuus erittäin monipuoliseen suunnistukseen. Ruoholammen asuinalueen kapeikoista puikkelehditaan B- ja A-radoilla hyvinkin vaativille rastipisteille. Ratamestari löysi rastipisteet nipin napin metsästä, löydätkö sinä? Tarkkuutta tarvitaan!

Myös fysiikkaa voi testata. A-radan loppupäässä on todellinen tykitysväli 10-11! Nyt voit tarkistaa, missä mennään, kun Jukolaan on aikaa kuukausi? Kuka vie pohja-ajan nimiinsä?

Tällä kertaa helpoimmilla radoilla C ja D liikutaan polkuja ja teitä pitkin, joten radat sopivat erityisen hyvin ensikertalaisille. Ei kun kaveri mukaan ja kokeilemaan uutta lajia!

Muistetaan, että liikumme jälleen osin taajama-alueella. Pidetään yhtä hyvin kuin tähän mennessä huoli siitä, ettemme eksy omakotitalojen pihoihin tai rakennusten tonteille. Ja ennen kaikkea siitä, että koskaan ei ole niin kiire, ettei ehtisi huomioida teiden ylityksissä liikennettä.

A-rata: 5,3 km 12 rastia: nopeaa loikotusta, mäkeä, teitä, polkuja, vaativia rastipisteitä, reitinvalintaa, …kaikkea koko rahalla  

B-rata: 4,2 km 11 rastia: totuttua pidemmällä matkalla mukana polkua ja tietä, muutama vaativa rastiväli ja yksi oikein kinkkinen rastipiste (koodi 39)

C-rata: 2,4 km 7 rastia: normaalia enemmän teitä ja polkuja

D-rata: 1,8 km 5 rastia: koko matka teitä ja polkuja

Paikan koordinaatit 61.0514 / 28.0655