Tulokset ja analyysit

Tapahtuman tiedot

Aika: 
23.8.2021 - 17:00 - 28.8.2021 - 17:00
Paikka Kanalampi
Opastus Vaalimaantie (387) / 18 km keskustasta
Osoite: 
Korkea-ahon tie 1275 (Google kartta)

Kartta

Mittakaava: 10 000 Kartan vuosi: 2020
Kartan tekijä: 
Ryyppö Toivo

Toimihenkilöt

Ratamestari Hautaniemi Petri
Järjestäjä: 
Tiainen Jyri

Ennakko

Maanantairastit 23.8. pidetään Kanalammella vuoden takaisten RaKaS-rastien kartalla. Pysäköinti on pellolla ja tilaa riittää. Itse suunnistusmaasto on Korkea-ahon tien toisella puolella, joten tien ylityksessä varovaisuutta! Radat eivät ylitä tietä, joten kiirettä Lähtöön mennessä ja maalista palatessa ei ole.

Suunnistusmaasto on enimmäkseen hyväkulkuista ja hankalimmat paikat on pyritty välttämään. D-rata tukeutuu ajouriin ja isoihin kuviorajoihin. C-rata kiertää vähän laajemman kierroksen, mutta tukeutuu myös selviin maastokuvioihin. B-radalla on jo vaativampia rastivälejä, mutta teistä saa vielä tukea. A-rata käy maaston vaativimmalla osalla, jossa teistä ei aina saakaan enää tukea rastiväleille.

Lähdön ja maalin lähistöllä täytyy pitää pää kylmänä ja tehdä omaa suoritusta, siellä pyörii omilla radoillaa reilusti rastikoululaisia!

Tarjolla olevat radat

  • A-rata: 5,5 km ja 12 rastia
  • B-rata: 4,4 km ja 10 rastia
  • C-rata: 2,2 km ja 9 rastia
  • D-rata: 1,6 km ja 7 rastia

 

Tuttu punainen postilaatikko jää tapahtuman jälkeen myös kanalammelle omatoimisuunnistajia varten. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella: https://forms.gle/VzxadWxKtof4gcTb6

Lisätietoja omatoimirasteista on osoitteessa: https://www.rakas.net/harrastesuunnistus

PS. Jos satut löytämään metsästä suojalasit mustassa suojalasikotelossa niin toimitathan tulospalveluun! Ratamestari kiittää lämpimasti löytäjää!

 

Kanalampi_ennakko
Kuvateksti: 
Ratamestari Kanalammella

 

Paikan koordinaatit 60.9325 / 28.0613